Technieken

WordPress

Vanaf de vroege jaren tot heden zetten we WordPress in als de facto standaard CMS voor websites. In de loop der jaren zijn er door ons vele tientallen websites in dit CMS gebouwd.

TYPO3

TYPO3 zetten we met name in voor de grotere websites en omgevingen waarbij meerdere websites vanuit een enkel CMS systeem beheerd worden.

Javascript

We zijn zeer ervaren in javascript, ondermeer door de apps die we in React Native en Vue.js maken.

Python / Django

Onze custom backends bouwen we in Python Django.

php

Sinds de vroegste versies hebben we websites, koppelingen en applicaties in php gebouwd. Maar ook nu is onze php kennis zeer up to date en deze wordt ruim ingezet.

Vue.js

Vue.js wordt als framework ingezet om losse frontends te bouwen die middels GraphQL worden verbonden met API’s, met backends in Python/Django, WordPress of Laravel.

Hosting

We hebben diverse hosting clusters ingericht. Van eigen hardware tot hosted VPS clusters tot volledig cloud en high available. Hierdoor hebben we gedegen kennis van o.a. Docker, Rancher, Kubernetes, AWS, Google Cloud Platform. We kunnen de hosting van uw website daarom op maat inrichten.

Support

Naast het ontwikkelen van websites leveren we ook support zoals helpdeskondersteuning, en periodieke veiligheidsupdates.